top of page

Felületvédelem

A Kevefém Kft mint acélszerkezet gyártó cég, hamar felismerte azt az igényt, hogy az acélszerkezeteket a megfelelő korrózióvédelemmel ellátva lehet piacképesen értékesíteni.

A lehető legmegbízhatóbb és tanúsított tűzihorganyzó cégekkel tartunk kapcsolatot, és saját festőműhelyt tartunk fenn.

A megrendelők megelégedésének javítása érdekében a Kevefém Kft saját kabinos szemcseszóróval tisztítja a fém alkarészeket és szerkezeteket legalább Sa2.5 felületi tisztaságig a lehető legjobb felület kialakítása és a korrózióvédelmi eljárások legmegbízhatóbb megalapozásaként. Az acélszemcsés felülettisztítás után a megfelelő rétegrend kialakítása egy több mint 1500 m2-es elszívófalas festő műhelyben történik, folyamatos hőmérséklet és páratartalom méréssel, valamint harmatpont megállapítással. A felvitt rétegeket folyamatosan mérjük, és a szükségeshez mérethet igazítjuk. A rétegvastagsági méréseket, a felületi illetve levegő hőmérsékletet, valamit a harmatpontot folyamatosan jegyzőkönyvekben rögzítjük.

 

Ezen eljárási és technológiai feltételek mellett cégünk rendelkezik az EN 1090-2 tanúsítványon belül a korrózióvédelmi modullal is!

fenn.

felületvédelem.jpg
kevefém-kft-acélszerkezet-gyártás189.jpg
kevefém-kft-acélszerkezet-gyártás156.jpg
bottom of page