top of page

Acélszerkezet gyártás

A Kevefém Kft. acélszerkezet gyártás, tervezés, szerelés, fő profillal ,több mint 30 év tapasztalattal, valamint kapcsolati rendszerrel áll az ön rendelkezésére. Csarnok, stadion, híd, zsalu, tartó és emelő szerkezet, rozsdamentes korlátok, vályúk kialakítása, gyártása, szerelése. Az 1990. szeptember 1-én alakult cég az elmúlt években anyagi erőforrásainkat a minél magasabb színvonalú gyártás és helyszíni munkavégzés eszközállományának fejlesztésére fordítottuk.

kevefém-kft-acélszerkezet-gyártás102.jpg

Az acélszerkezetek gyártásához folyamatosan gyarapodó technikai eszközök és megbízható, állandóan fejlődő, de ugyanakkor agilis és tapasztalt humán erőforrások is rendelkezésre állnak.

 

Az egyedi alkatrészek és anyagok darabolása, CNC vezérelt Plazmavágókon, lángvágón, és fűrészgépeken is történik.

Hegesztőink minden évben validált és karbantartott gépeken, hegesztő-mérnők és hegesztő-mester közvetlen, állandó felügyelete alatt, minősített technológiákkal és egyéni minősítésekkel ellátva hegesztik készre a szerkezeteket. 

 

A Kevefém Kft. már hosszú évek óta bevezette és fenntartja az igen magas követelményeket támasztó Minőség és Környezet Irányítási Rendszereket, illetve EN 1090-1 és EN 1090-2 Acélszerkezetek Gyártási Rendszerét is.

A fent említett rendszerek már magukban is garantálnak egy igen magas minőségű és megbízhatóságú gyártási menetet és terméket. A Kevefém Kft. ezen rendszerek folyamatos fenntartása mellett, a rendszereknek is alapkövét képző vevői megelégedettség folyamatos javítását tűzte ki céljául!

 

Munkavállalás, tervezés és irányítás területén szoros kapcsolatban dolgozunk a budaörsi székhelyű Jakosa Építő Kft-vel, amely a nagy múltú, ipari beruházások kivitelezésével foglalkozó 31.sz Állami Építőipari Vállalatból alakult, az ott elért és évtizedek alatt kifejlesztett építőipari kultúrára alapozva. 

 

Vállalkozásunk az egész ország területén vállal kivitelezési, szerelési munkát. Az elvállalt munkák kivitelezéséhez rendelkezünk saját felvonulási, szállítási eszközökkel, gyorsan szerelhető és könnyű mobil állványokkal. Acél- és más fémburkolatok szereléséhez szükséges szerszám és kisgépesítéssel, különféle fúrókkal, csavarbehajtókkal, szegecselőkkel, elektromos és pneumatikus kivitelben. 

Cégünk ISO 9001:2015 minőségirányítási-, ISO 14001:2015 környezetirányítási-, és MSZ EN ISO 3834:2006 DIN 18800-7 szerinti hegesztéssel kapcsolatos teljes körű minőségügyi követelményeket kielégítő rendszerrel rendelkezik.

kevefém-kft-acélszerkezet-gyártás160.jpg
kevefém-kft-acélszerkezet-gyártás187.jpg

Főbb partnereink

Logo_STRABAG_mit_Balken.jpg
baystag.png
bottom of page