top of page
telephely_foto.jpg

A Kevefém Kft. egy folyamatosan, dinamikusan fejlődő cég, komplett szolgáltatási palettával. A leghétköznapibb fémkapuktól, a teljesen egyedi és speciális acél tartó elemekig minden típusú acélmegmunkálással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Elképzelései alapján a tervezésben is segítséget nyújtva tudunk önnek személyre szabott árajánlatot adni, az ön igényeinek megfelelően, tervezéssel, gyártással és összeszereléssel együtt. 

Minden munkánkat a cég politikájának alávetve, az ügyfeleink megelégedettségének folyamatos növelésén túl, a saját magunkkal szemben felállított és folyamatosan felügyelt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1/-2, valamint ISO 3834-2  legyenek.  Ötleteit, terveit mi megvalósítjuk és segítünk tapasztalatunkkal, hogy a leghatékonyabban valósuljon meg az Ön beruházása.

34 év az acélszerkezetekkel

Főbb tevékenységeink

  • Általános lakatosipari termék gyártása, szerelése

  • Rozsdamentes acél szerkezet gyártása, szerelése

  • Alumínium szerkezetek gyártása, szerelése

  • Nagy fesztávolságú csarnokszerkezetek gyártása, szerelése

  • Ipari, technológiai létesítmények acélszerkezeti építményeinek kivitelezése

  • Mezőgazdasági létesítmények, silók gyártása, szerelése

  • Középületek, sportlétesítmények (uszodák, sportcsarnokok) váz- tető- és ragasztott fa szerkezetei.

  • Generál kivitelezés

Minőség- és környezetirányítási politika

A Kevefém Kft. fő tevékenysége az egyedi acélszerkezet gyártás. A potenciális vevőterületünkön kialakult piaci viszonyok, valamint vevőink iránti felelősségvállalásunk bizonyítására elhatároztuk, hogy munkánkat szabványosított minőség- és környezetirányítási rendszer szerint fogjuk végezni.

Célunk az építőiparban elfoglalt helyünk megtartása és az acélszerkezet gyártásban kivívott pozíciónk erősítése érdekében, a vevőink megelégedésének növelése a minőség folyamatos ellenőrzésével és javításával, és a környezetünk védelme a fenntartható fejlődési irányelvek jegyében.

A Kft. vezetése felismerte, hogy céljai eléréséhez, a megrendelők igényének magas szintű kielégítése, és a vevői megelégedettség elérése mellett a környezet védelme is elengedhetetlenül szükséges.

Kinyilvánítjuk elkötelezettségünket a Társaságunk tevékenységére vonatkozó környezetvédelmi jogszabályi követelmények teljesítésére, a környezetszennyezés megelőzésére és környezetvédelmi teljesítésünk folyamatos javítására, a Kevefém Kft. által leginkább igénybe vett területeken, mint a VOC kibocsájtások csökkentése, valamint a lehetséges környezeti vészhelyzetek elkerülése és megelőzése.

Elkötelezettséget vállalunk a kiépített minőség- és környezetirányítási rendszer folyamatos fejlesztésére az MSZ EN ISO 9001, EN 1090 1-2, valamint az MSZ EN ISO 14001 szabványok szerint.

A fentiek eléréséhez hosszútávú kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazon beszállítóinkkal, akik képesek és hajlandók minőség-, és környezeti céljainkkal azonosulni, így azokat folyamatosan felülvizsgáljuk, a környezeti és minőségi elhivatottságuk szerint is.

bottom of page